Op donderdag 22 augustus j.l. bereikte ons het bericht dat in de ochtend van die dag, op 77-jarige leeftijd, is overleden ons lid Liek de Boer.

 

Velen zullen bij het lezen van dit bericht direct een beeld hebben van Liek. Altijd langs de lijn met zijn hond Lilo. Liek was een korfballiefhebber van jongs af aan. Hij stopte pas met spelen toen hij de 50 was gepasseerd. Ook in het clubwerk was hij zeer actief. Jarenlang was hij wedstrijdsecretaris en was hij verantwoordelijk voor het stencillen (afdrukken) van het clubblad en bezorgde dit op ook nog eens bij de clubleden. Verder was Liek ook jarenlang lid van de technische commissie. Vanwege zijn verdiensten voor de club werd hij benoemd tot erelid. Tot de laatste jaren bleef hij nauw betrokken bij “zijn Korfbalvereniging DOC”. Liek bedankt daarvoor.

 

Wij wensen zijn familie, en in het bijzonder Cindy en Jennifer alle sterkte toe dit grote verlies te dragen.

 
Op maandag 26 augustus a.s. van 19.30 – 21.00 uur is er in het uitvaartcentrum Monuta de Jager te Bussum, (Nieuwe Hilversumseweg 59) gelegenheid tot condoleren, om afscheid te nemen en een borrel te drinken op het leven van Liek. Liek zal een dag later, in besloten kring, worden gecremeerd.
 
        

Liek met Lilo                                      Liek als speler, met zijn befaamde slingerworp