Vrijwilligerstaken

DOC blijft draaiende dankzij onze fantastische vrijwilligers. Alle vrijwilligerstaken zijn hieronder te vinden. Zie jij een taak die jij op je zou willen nemen? Meld je dan aan bij Emily via info@kvdoc.nl. Zonder lidmaatschap ben je ook van harte welkom.

Kantine dienst
In het veldseizoen hebben wij vrijwilligers nodig om de kantine draaiende te houden.

Zaalcommissaris
Tijdens het zaalseizoen hebben wij een aangewezen zaalcommissaris. De zaalcommissaris is onder andere verantwoordelijk voor het scorebord en zorgt ervoor dat wedstrijden niet uitlopen.

Scheidsrechter
Alle thuiswedstrijden worden gefloten door scheidstrechters van de club. Dit geld voor zowel de senioren als de jeugd. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig die de korfbalregels kennen of bereid zijn deze te leren.

Trainer/coach
Alle teams, met name de jeugd, hebben en trainer nodig. Dit kunnen oudere spelers zijn, maar ook ouders en andere geïnteresseerde in de sport. Donderdagavond wordt er getraind (in sommige gevallen ook dinsdag) en zaterdag worden wedstrijden gespeeld. Als trainer word je gevraagd hier zoveel mogelijk bij te zijn.
Voor hulp bij het trainen en coachen kun je altijd bij ons terecht.

Teamouder
Bij de jeugd heeft elk team een aangewezen teamouder. Hij/zij is het aanspreekpunt van het team. Daarnaast zorgen zij bijvoorbeeld voor het rijschema.

Commissielid
Binnen de vereniging hebben we verschillende commissies waar in je plaats kan nemen. Denk aan de Activiteiten commissie, Technische commissie, Sponsorcommissie, etc… Voor een volledig overzicht kan je terecht op de deze pagina.