Afgelopen zaterdag werd het einde van dit seizoen gevierd bij DOC. Meer dan 60 leden, familieleden, en oud-leden waren aanwezig tijdens de activiteiten in een poging met hun groepje de kampioen van de dag te worden. Er waren in totaal 8 groepen waarover de deelnemers verdeeld waren, elk met een eigen kleur shirt, en in deze groepen werden 5 verschillende activiteiten doorstaan. De groep met de beste score aan het einde van de dag werd tot winnaar uitgekozen.

Omdat het een tropische dag was, hadden de organisatoren bijna alle activiteiten omgetoverd tot waterspellen: er was een korfbalspel met natte sponsballen, een race tussen twee teams met het doorgeven van een spons waarbij ze hun emmer zo vol mogelijk moesten krijgen binnen de tijd, een wedstrijdje waarbij je een waterballon moest knappen door erop te zitten, een parcours met onder andere buikglijden en sponslopen, en uiteindelijk nog een potje volleybal. Iedereen heeft het gigantisch naar hun zin gehad gedurende de dag, maar het belangrijkste was natuurlijk het winnen van de spellen. De groep die de activiteiten had voltooid met de meeste punten werd vlak voor de barbecue bekend gemaakt: de groep met het witte DOC shirt had gewonnen!

Terwijl wij bezig waren met de activiteiten was Martijn Eyer met zijn bedrijf Feestverhuur het Gooi bezig met het verzorgen van de barbecue waar we allemaal na de festiviteiten van konden genieten. Zoals elk jaar was het weer zeer geslaagd, met heerlijk eten en genoeg voor iedereen! Bij de barbecue waren zelfs nog meer leden aanwezig dan tijdens de activiteiten: wel meer dan 90! Het was fantastisch dat er dit jaar weer zo veel mensen mee kwamen vieren, en we hopen natuurlijk dat er volgend jaar (100-jarig jubileumjaar!) nog meer mensen aanwezig zullen zijn.

Nu moeten we jammer genoeg zo’n twee maanden lang korfbal gaan missen, maarwe  gaan daarna met volle inzet het nieuwe seizoen weer tegemoet! Geniet van jullie vakantie, en tot na de zomer!