Op zaterdag 23 maart speelde DOC 1 uit tegen Fluks 1. De laatste zaalwedstrijd van het seizoen tussen de nummer zes en zeven in de competitie.

Zoals gebruikelijk begon de eerste aanval met Tim, Andy, Lisanne en Lianne en de eerste verdediging met Jeffrey, Joris (in afwezigheid van Jeroen), Simone en Marleen. Daarnaast bestond de reservebank uit Kelly en Alex.

Na een snelle 0-2 was het de beurt aan het andere vak om de aanvalskunsten te laten zien. Helaas bleken die nagenoeg afwezig op deze zaterdag. Dit bleef helaas hetzelfde gedurende de eerste helft. Ruststand: 7-7.

Na de rust werd er door een aantal creatieve wissels een nieuwe vakverdeling uitgeprobeerd waardoor het in de tweede aanval ook beter ging lopen. Tot de laatste minuten bleef het spannend. Met nog een aantal minuten te spelen was de stand 13-13. Na een goede aanval wist Lisanne de winnende 13-14 te scoren.

Alles bij elkaar niet de beste wedstrijd van DOC 1, maar ook je mindere wedstrijden moet je winnen en dat is precies wat DOC 1 heeft gedaan.

DOC 1 sluit het zaalseizoen af met een zesde plek in de competitie.