Aanval.                              Verdediging
 
Tim.                                     Alex
Joris.                                   Jeroen
Lisanne.                              Lindsey 
Kelly.                                   Marleen
 
Reserves 
 
Jeffrey
Naomi
Marilene 
 
 

Zaterdag 28 september, een regenachtige dag in Nederland. DOC1 speelde tegen TRIAZ1.

 DOC begon sterk aan de westrijd, maar kwam 0-1 achter door een strafworp tegen. Tim maakte dat al snel gelijk door een afstandschot. Daarna had DOC moeite met scoren, maar gelukkig hield na de 1ste aanval, de verdediging het goed dicht. Lindsey een scoorde een afstandschot en al vrij snel daarna een kort kansje onder de korf, waardoor de stand naar 3-1 werd gebracht. Lindsey probeerde ook nog even om een floppie te doen, die lukte ook wel alleen beloonde ze der eigen niet om hem te scoren. Ook de verdediging hield het nog goed dicht. Hierdoor maakt de Joris de 4-1 met een afstandschot. Al snel leek dit ook de ruststand te zijn, maar DOC verloor de controle over wedstrijd en de ruststand werd 4-3. 
 
De 2e helft begon DOC sterk met verdedigen. Helaas lukte het ons niet om goede kansen te creëren. Marleen scoorde nog wel een vrije bal en zette hiermee de stand op 5-3. TRIAZ kwam weer met een schot tegen: 5-4. Tim scoorde nog wel een strafworp 6-4 voordat hij er uit ging. Tim raakte helaas geblesseerd waardoor hij een paar minuten voor het einde gewisseld werd voor Jeffrey. 
 
Uiteindelijk creëerde DOC geen kansen meer. Het werd nog wel spannend in de laatste minuten 6-6. En toch trok TRIAZ aan het langste eind en maakte er nog 6-7 van. Dit werd ook de eindstand. 
 
Jeffrey, Naomi en Marilene bedankt voor het invallen/reserve zitten.
 
Volgende week 5 oktoberom 15.30 uur staat de derby tussen de Corvers 1 en DOC1 op ons te wachten te Hilversum.  
 
Verslag Kelly.