16 maart 2019 werd de laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen gespeeld tegen Thor. Een team dat nu met 14 punten op de gedeelde tweede plek in de competitie staat. DOC startte de wedstrijd met oudeerste-spelers en clubkoppel van het jaar – Barry en Jenny – in de opstelling. Na 3 jaar uit het wedstrijdkorfbal te zijn geweest vervingen zij deze wedstrijd het setje van het eerste. De vorige wedstrijd tegen Thor was in de eerste helft erg spannend met een ruststand van 9-8. Helaas werd DOC 1 toen geconfronteerd met een verschil in conditie. Waar Thor nog energie had en fanatisme liet zien, zwakte DOC af. Ook deze thuiswedstrijd was dit het geval. In de rust stonden ze met 6-10 achter, maar met de motivatie van “niks is onmogelijk” gingen ze de tweede helft tegemoet. Helaas werden er maar 2 doelpunten gemaakt door DOC in de tweede helft, en kon Thor nog verder uitlopen. Jenny werd gewisseld voor de jeugdige Naomi, die al voor de derde keer mee deed bij het eerste. We bedanken topscoorder Lisanne die de helft van de doelpunten heeft gemaakt. De eindstand van de wedstrijd werd 8-20. Volgende week zal de laatste wedstrijd gespeeld worden bij FLUKS, hier hopen we de punten mee naar huis nemen!