Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw geweldige promovenster! Vervang het door uw eigen tekst of bericht!

Het voorjaar-seizoen is weer van start en we zijn weer meerdere keren per week heerlijk buiten bij Sportpark Zuid te vinden! 14 mei hebben we de eerste volledige dag met thuiswedstrijden, en zet ook alvast 9 juli met potlood in je agenda want we willen dit jaar weer een spetterend eindfeest organiseren!

Beste leden,
Het OPA (oud papier afhalen) is per deze week (dus vanaf 7 juni a.s) veranderd qua tijd.


Normaal hadden we een begin tijd van 18:45, deze is nu naar 18:00 uur gegaan. Mocht jij dus ingedeeld staan om Oud papier te halen, dan is dat vanaf vandaag om 18:00. 


Ik snap dat het een lastig tijdstip is, maar laten we met zijn allen proberen toch aanwezig te zijn, zo houden we de contributie lager voor iedereen. 
Mocht het echt niet lukken om op de geplande datum oude kranten op te halen, verzoek ik jullie onderling te ruilen (en dit uiteraard aan mij door te geven). 


Hoe meer vrijwilligers we hebben om te lopen, hoe minder vaak je ingedeeld wordt. We zoeken uiteraard ook ouders van jeugdleden die een keer of 2 willen lopen, lijkt het je wat (best gezellig met andere ouders), stuur mij dan een mailtje, dan kan ik je indelen voor volgend jaar. overmansharon@hotmail.com

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan hoor ik dit ook graag. 

Sportieve groet, Sharon

Eindelijk mogen we het met jullie delen, KV DOC is Club van de Week geworden!
Dit betekent dat we een geweldig geldbedrag hebben ontvangen van de VriendenLoterij!
Dit mede dankzij alle leden, familie en andere supporters die…

Link voor stemmen

Het uitreiken van de DOC Pluim is een mooi initiatief om aan de vereniging duidelijk te maken dat het werk van de vrijwilliger heel erg gewaardeerd wordt. En er zijn nogal wat vrijwilligers die zich, op welke wijze dan ook, inzetten voor onze mooie korfbalvereniging. Iedereen op zijn of haar eigen wijze. In het bestuur, of in een commissie, maar ook als trainer/trainster, teambegeleider/coach. Als kantinebeheerder of medewerker bardienst. Als teamouder of papier ophaler. Als organisator, of als uitvoerende. Iedereen met evenveel inzet en plezier voor KV DOC!


[super_simple_event_calendar]