Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Om je aanmelding te kunnen verwerken verzoeken wij je onderstaande gegevens in te vullen. Voor het inschrijven als nieuw lid is het noodzakelijk om een recente pasfoto te uploaden. Een foto is niet nodig indien je reeds bent aangemeld bij de KNKV. Vermeld in dat geval je bondsnummer in dit formulier.

  Gegevens nieuw lid

  MV

  Clubkleding

  De clubkleding voor jeugd (shirt + trainingspak) wordt in bruikleen verstrekt. De borgsom hiervoor bedraagt €50,- en wordt na inschrijving eenmalig geïncasseerd. De borg wordt bij inlevering van de kleding teruggestort, mits in orde. Als aanvulling op de wedstrijdkleding kan kleding (rokje, sporttas etc.) uit de DOC clubkledinglijn worden gekocht. Senioren dienen de clubkleding eenmalig (al dan niet tweedehands) aan te schaffen.


  Vrijwilligerswerk

  Het fundament van onze vereniging wordt bepaald door de inzet en samenwerking van onze vrijwilligers. Waar gaat jouw voorkeur voor vrijwilligerswerk binnen KV DOC naar uit?

  BardienstTrainen/coachenFluitenOverige activiteiten, nl:

  Machtiging tot automatische incasso van de contributiegelden en kledingborg

  De bankgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de contributie administratie van de vereniging. Eventuele kledingborg valt hier ook onder.

  check1 Door het invullen en versturen van dit formulier verplicht je jezelf tot het betalen van contributie en/of borg en machtig je KV DOC te Bussum tot automatische incasso (eenmalig en/of per kwartaal) om van bovengenoemde rekening de bedragen af te schrijven die verschuldigd zijn aan KV DOC.  Incassant ID: NL27ZZZ405172780000

  check2 Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende jaar. Beëindiging van het lidmaatschap dient voor 1 juni van het lopende seizoen te gebeuren bij het secretariaat van KV DOC. Afmelding kan per mail: info@kvdoc.nl Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie voor het gehele verenigingsjaar te worden voldaan.


  Privacy Statement

  check3 Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens en verklaar het Privacy Statement hierover te hebben gelezen


  [cf7sr-simple-recaptcha]