Beste leden,
Het OPA (oud papier afhalen) is per deze week (dus vanaf 7 juni a.s) veranderd qua tijd.


Normaal hadden we een begin tijd van 18:45, deze is nu naar 18:00 uur gegaan. Mocht jij dus ingedeeld staan om Oud papier te halen, dan is dat vanaf vandaag om 18:00. 


Ik snap dat het een lastig tijdstip is, maar laten we met zijn allen proberen toch aanwezig te zijn, zo houden we de contributie lager voor iedereen. 
Mocht het echt niet lukken om op de geplande datum oude kranten op te halen, verzoek ik jullie onderling te ruilen (en dit uiteraard aan mij door te geven). 


Hoe meer vrijwilligers we hebben om te lopen, hoe minder vaak je ingedeeld wordt. We zoeken uiteraard ook ouders van jeugdleden die een keer of 2 willen lopen, lijkt het je wat (best gezellig met andere ouders), stuur mij dan een mailtje, dan kan ik je indelen voor volgend jaar. overmansharon@hotmail.com

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan hoor ik dit ook graag. 

Sportieve groet, Sharon