De laatste buitenwedstrijd voorlopig was tegen Amsterdam.

Het zonnetje was wel aanwezig maar door de hardere wind was het tijd om gauw de zaal op te zoeken.

Amsterdam was de eerste wedstrijd in deze competitie en we hadden er zin in.

Nog met de geblesseerde Tim, hadden we deze keer een debutant  in de gelederen.

Normaal is Jeffrey een vaste invaller maar ook deze had wat lichte pijntjes waardoor Freek de plaats in nam.

Het veld liep lekker vol met toeschouwers en  we wilden laten zien waarom we ook de eerste wedstrijd tegen Amsterdam gewonnen hadden.

De instelling was er wel maar kwam er niet uit , 15 minuten waren we bezig en al  gauw op een achterstand van 1-7.

Na een time-out om ze weer op het juiste spoor te zetten liep het niet zoals we het graag wilden.

De 1 werd een 5 en Amsterdam stond op 12 en de scheids floot voor rust.

In de kleedkamer was de stemming niet echt vrolijk, maar we bleven positief door te kijken hoe we in de tweede helft de tegenstander konden aanpakken.

Met de hoofdjes weer omhoog en de neuzen in 1 richting gingen we het veld weer op.

Ondanks het weer kwamen er mooie kansen en we lieten zien dat we wel kunnen korfballen en dat gaf de ploeg weer moed.

Ook al vroeg de coach van Amsterdam even een time-out aan om ons weer uit het ritme kon halen.

Het spel werd beter maar we konden niet dichterbij komen omdat we om en om scoorden; de uitslag is 10-17 geworden. In de tweede helft hebben we dus (5-5) gelijk gespeeld .

De conclusie is helaas dat we het in de eerste helft al verspeeld hadden.

Maar de andere kant in de tweede helft hebben we wel laten zien waar we door op kunnen bouwen in de zaal.

Freek bedankt voor het invallen, Naomi , Marilene en Jeffrey voor reserve te zitten.

We willen alle toeschouwers bedanken die er waren en hopen hen ook weer in de zaal te mogen ontmoeten.