Laatst was het weer tijd voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van DOC. Iedereen die kon komen werd van harte welkom geheten, en dit jaar was er dan ook een vrij hoge opkomst. Niet alleen leden waren aanwezig, maar ook oud-leden en ouders van spelers. Dankzij deze diversiteit kwamen er nieuwe inzichten en ideeën op tafel, wat natuurlijk allemaal ten goede komt aan de club.

Ook dit jaar zijn er weer veel zaken op orde gezet tijdens de vergadering, en verscheidene plannen zijn besproken. Dit betreft onder andere financiën, het beleid, en verslagen van de verschillende commissies. Ook is de start van een nieuwe commissie aangekondigd, die zich bezig zal houden met de voorbereiding van het 100-jarige jubileum van DOC.

We hopen volgend jaar verder onze club te kunnen uitbreiden met nieuwe jeugdleden en willen wat actiever gaan promoten. De inzet van ouders voor de club zal hierbij ook zeer gewaardeerd worden. Daarnaast hebben de senioren op het moment een tekort aan heren, dus ook daar zijn we hard naar op zoek.

Hopelijk gaan we weer een voorspoedig jaar tegemoet!