Een paar weken geleden werden de laatste wedstrijden van het veldseizoen gespeeld. Het was een goede afsluiting van het buitenseizoen voor het 3e, dat kampioen werd! Ook de twee e-teams hielden het spannend tot de laatste wedstrijd, maar grepen allebei helaas net naast het kampioenschap.

Door de snelle groei in jeugdleden hebben we een derde e-team kunnen samenstellen voor het zaalseizoen, en we gaan dus vol goede moed het nieuwe seizoen tegemoet! De trainingen in de Zandzee zijn alweer van start gegaan, en aanstaande zaterdag hebben we de eerste oefenwedstrijden tegen de Corvers uit Hilversum. Voor de jeugd gelden de volgende tijden voor deze wedstrijden:

16.45 DOC Combi van e-teams – Corvers E1
16.45 DOC Combi van e-teams – Corvers E2
17.45 DOC C1 – Corvers C1
18.45 DOC B1 – Corvers B1

Om 20.00 speelt het 1e, dus blijf vooral gezellig hangen om hen aan te moedigen.

Daarnaast willen we iedereen eraan herinneren dat we als vereniging natuurlijk draaien op vrijwilligers, die taken vervullen als bardienst draaien, zaalcommissaris zitten en oud papier ophalen. Het is zelfs mogelijk om trainer/coach en scheidsrechter te worden, waarbij de club natuurlijk zal helpen met de opleiding. We horen het graag als je de club wil helpen!

Tot slot vragen we om 22 december vrij te houden in je agenda, omdat we een kerstdiner zullen verzorgen op de club. We hopen iedereen daar te zien!

Ook dit seizoen zullen alle leden en supporters weer hun beste beentje voorzetten om er een gezellig en succesvol seizoen van te maken, dus kom vooral eens langs op een zaterdag in de Zandzee!