Aanstaande zaterdag begint het nieuwe korfbalseizoen alweer. Sinds een paar weken zijn de trainingen voor de selectie al begonnen, en sinds vorige week ook de trainingen voor de jeugd. Afgelopen zaterdag hadden de selectie van DOC en de E-tjes en F-jes een toernooi om in te komen.

Voor het F-team was het de eerste wedstrijd, en het was voor hen dus heel erg spannend; zeker voor de jongste van het team. Hun wedstrijd in Huizen hebben ze goed gespeeld, maar helaas wel verloren. Gelukkig vonden ze het wel heel leuk!

De F-jes hebben ook een eigen mascotte aan de paal hangen: BANANA. Een schattig aapje dat ze hopelijk helpt veel wedstrijden te winnen, en veel plezier in het korfbal te hebben.

Van de E-tjes hebben we helaas geen foto’s, maar ook zij hebben veel plezier gehad op het toernooi in Huizen. Ondanks het feit dat ze niet hebben kunnen winnen, hebben ze de hoofden niet laten hangen en goed doorgespeeld. Ook voor de E1 en E2 is er een seizoen op komst met volle inzet, veel pret, en hopelijk ook veel overwinningen.

De selectie van DOC had ondertussen vier wedstrijden om te spelen bij de Corvers in Hilversum. Onder leiding van de nieuwe (maar wel bij DOC bekende) trainer en coach Edwin, werd vooral het nieuwe ‘spelletje’ dat gespeeld gaat worden geoefend en uitgetest tijdens de wedstrijden. Twee van de vier wedstrijden werden gewonnen door DOC. We hebben ook zeker goede hoop dat het een seizoen wordt met veel vooruitgang voor DOC!

            

 

Hiernaast zijn er nu al (na pas twee trainingen) veel nieuwe kinderen komen kijken bij en meedoen met de trainingen bij de jeugd. Dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk, en iedereen is van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Twijfel dus zeker niet om een keer naar een training te komen, of een keer een vriendje of vriendinnetje mee te nemen; al is het wel handig dit van tevoren bij iemand te melden natuurlijk.

 

Iedereen veel geluk en plezier toegewenst, we gaan werken aan een topseizoen!