Gratis korfbal tot 12 jaar

Kinderen spelen minder buiten waardoor voldoende bewegen geen vanzelfsprekendheid meer is. Eén op de zeven kinderen onder dertien jaar kampt met overgewicht. Daarom kunnen jongens en meisje tot 12 jaar GRATIS korfballen bij DOC in Bussum*.

 

Korfbal, meer dan sport alleen
Korfbal is een veelzijdige sport. Je speelt samen in één team met jongens en meisjes, je ontwikkelt snelheid en kracht, uithoudingsvermogen en balvaardigheid. Ook leer je in het spel zelf hoe je goed kunt aanvallen en verdedigen. Kortom, korfballers zijn echte allround sporters.

Maar korfbal is meer dan sport alleen!
Iedereen doet mee! Waar korfbal vooral bekend om staat is het sociale verenigingsleven. Iedereen kent elkaar en zorgt voor elkaar. En iedereen doet mee. Bij onze club worden naast het korfbal regelmatig activiteiten georganiseerd. Tussen de competities door worden er toernooien gespeeld en als afsluiting van het seizoen is er vaak een leuk eindfeest.

Belangrijk voor de ontwikkeling
Korfbal is niet alleen leuk om te doen, het helpt ook bij de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Kinderen die voldoende sporten en bewegen, voelen zich vaker gezond dan kinderen die dat
niet doen. En daarom brengen wij jeugd in beweging! Door kinderen gratis te laten korfballen. Echt waar… de leukste en meest sociale sport die er is! 

Durf jij met ons mee te doen? Schrijf je dan snel in of neem contact op via info@kvdoc.nl om een keertje mee te trainen. 

 

* Dit initiatief loopt tot 1 juni 2018. Indien succesvol, wordt de actie verlengd. Als tegenprestatie verwachten wij van ouders dat zij zich op enigerlei wijze inzetten voor de club. In het aanmeldformulier kunnen voorkeuren voor vrijwilligerswerk kenbaar gemaakt worden.