Er is weer een nieuw jaar van start gegaan voor nieuwe ervaringen en nieuwe kansen, maar voordat we vol goede moed aan dat nieuwe jaar beginnen; eerst een terugblik op 2018:

Januari: Onze website werd vernieuwd en is in janurari live gegaan! Ook waren we heel druk bezig nieuwe leden te recruiten (vooral heren bij de senioren). We hebben er veel nieuwe jeugdleden bij gekregen, wat betekende dat we ook nog eens meer trainers/coaches nodig hadden. Nog steeds zijn nieuwe leden natuurlijk meer dan welkom!

Februari: In februari hebben we een supergave korfbalclinic gegeven op de Bussumse Montessorischool.

Maart: In maart hebben we helaas afscheid moeten nemen van iemand die al 38(!) jaar lid was. Ook gaf André Kuijpers een korfbalclinic bij KV Huizen, waar wij ook bij mochten zijn.

April: We hebben een supergezellige slumberparty gehad in de kantine van DOC, inclusief kussengevecht!

Mei: Mei was een wat stillere maand, maar we kregen toen wel te horen dat Suzanne Struik en Laurens Leeuwenhoek een korfbalclinic zouden komen geven in juni!

Juni: De E2 en C1 zijn kampioen geworden! De korfbalclinic van Suzanne en Laurens was een groot succes, waar iedereen veel van heeft kunnen leren. Daarnaast was in juni natuurlijk ook het eindspektakel, dat dit jaar ook weer geslaagd was met verscheidene competitieve spellen en een barbecue.

Juli: De Jaarlijkse Algemene Vergadering vindt altijd plaats aan het eind van het seizoen, en dit jaar ging het vooral over de groei van de club.

Augustus: De selectie voor het 1e begon in augustus met intensieve training o.l.v. Edwin.

September: Het 1e had een oefentoernooi bij de Corvers, en de jeugd had oefenwedstrijden bij KV Huizen.

Oktober: DOC en het Buurthuis hebben samengewerkt om een supergaaf Halloweenfeest te organiseren mét spookhuis! In oktober was ook het einde van het veldseizoen,  dat werd afgesloten door het 3e met een kampioenschap!

November: Het zaalseizoen begon weer, en de DOC coaches kregen softshell jasjes om ook buiten warm langs de lijn te staan.

December: In december zijn er standaard twee vieringen bij DOC: het sinterklaasfeest, en het kerstdiner. Bij het sinterklaasfeest waren dit jaar wel drie pieten aanwezig! Iedereen heeft veel plezier gehad die avond met tekeningen, spelletjes, en dansen met de pieten. Het kerstdiner dit jaar was ook weer een groot succes met een barbecuebuffet en een vrij moeilijke pubquiz.

We hopen dat iedereen van het jaar genoten heeft, en we wensen iedereen een sportief en gelukkig 2019 toe!