Zaterdag 30 november speelde DOC tegen Swift in de Zandzee. De wedstrijd lag in het begin van de competitie, dus de teams zaten nog ongeveer op een gelijk aantal punten.
Het aanvallende vak van DOC bestond uit Damian, Cj, Amber en Aster. Het verdedigende vak uit Kjelt, Kasper, Marilene en Naomi. Pelle stond in de eerste helft in de wissel.

De wedstrijd begon goed voor DOC. Ze stonden al snel voor met 2-0 door een doorloopbal en een afstandsschot van Damian. Snel daarna volgde nog een doorloopbal, deze keer van Kjelt. DOC kreeg hierna een stip tegen. Deze werd gescoord door Swift, het stond 3-1. Er volgde net voor het einde van de eerste helft nog een doelpunt van Swift. Na de eerste helft stond het dus 4-2 voor DOC.

In de tweede helft werd Damian gewisseld voor Pelle. De tweede helft kwam Swift vol energie het veld in. Ze scoorden direct. DOC reageerde direct met een afstandsschot, gescoord door Naomi. Het stond 5-3. Hierna maakt Swift nog een doelpunt en stond het 5-4. De punten gingen gelijk op. DOC scoorde met een stip genomen door Aster en snel daarna met een afstandsschot van Kjelt. Hierdoor vergrootten ze hun voorsprong. Kjelt werd in de laatste 10 minuten gewisseld voor Damian. De wedstrijd was afgelopen met een eindstand van 7-4 en DOC ging er met de winst vandoor.

Beide teams verdedigden zeer fanatiek en er werden weinig kansen weggegeven. Het was dus uiteindelijk zeker een zware wedstrijd, maar DOC liet zich niet weerhouden en won met een mooie stand.