Wedstrijdverslag DOC B1-OVVO/De Kroon B3

Tijdens de wedstrijd tussen de twee teams was binnen enkele minuten een punt voor OVVO erbij geteld, door een mooi afstandschot. Niet veel later waren er 2 van gemaakt. DOC pakte zichzelf op en maakte een doelpunt in de terugslag. Daarna werd er nogmaals gescoord door OVVO, maar DOC wist snel de score terug te draaien met de stand 4-3.

In de tweede helft maakt DOC snel 2 doelpunten met een doorloopbal en een afstandsschot om de score 6-3 te maken. OVVO slaat nog geen minuut later terug met een diepe bal en maakt het weer 6-4, waarop DOC er vervolgens weer een weet te scoren. Nogmaals scoort OVVO om het verschil niet te groot te laten maken — het  is inmiddels een score van 7-5.

Na een korte periode die als de bliksem langsging, waren er nog enkele minuten op het bord. Een spelletje van heen en terug tussen de twee B’s eindigde met een overwinning voor DOC met de stand 10-8.