24 november speelde DOC B1 tegen Blauw-Wit B1.

Het eerste aanvallende vak bestond uit: Damian, Pelle, Amber en Thirza. Het verdedigende vak bestond uit: CJ, Kasper, Naomi en Marilene. Met Kjelt en Aster op de bank.

De eerste helft begon en DOC moest gelijk flink aan het werk. Het tempo lag hoog bij Blauw-wit en ze speelden heel goed. Het stond al snel 1-0 en zo volgden er meer doelpunten voor Blauw-Wit.
DOC kreeg ook kansen, alleen gingen die er niet in.
Na de eerste helft stond het 7-0.

Na de pauze had DOC de moed niet verloren en gingen ze er gelijk weer tegenaan! Aster kwam er in voor Amber en Kjelt voor CJ.
Toen de tweede helft begon scoorde Naomi snel! Daarna scoorde Blauw-wit met een stip en stond het 8-1. DOC bleef goed spelen en Damian scoorde met een doorloopbal. Even daarna scoorde Kjelt ook met een doorloopbal. Zo kreeg Blauw-wit meer moeite met de aanval van DOC. Naomi had nog een keer gescoord en Thirza had 2 keer van afstand de bal in de korf gekregen. Zo kwamen we op een stand van 8-6. Kort voor het einde van de wedstrijd kreeg Blauw-wit nog een strafworp die er in zat. Uiteindelijk was de eindstand 9-6.

Dus aan het begin een moeilijke wedstrijd, maar we gaven niet op en zijn goed teruggekomen.
Het was een leuke en zeker een leerzame wedstrijd.