Het eten van een banaantje voor de wedstrijd mocht niet baten.

Aanval                                                               Verdediging

Tim.                                                                     Alex.

Joris.                                                                   Jeroen.

Kelly.                                                                   Lindsey.

Lisanne.                                                              Marleen.

Zaterdag 12 oktober, op deze dag met miezerregen speelde DOC tegen DKV.

DOC begon sterk aan de wedstrijd, helaas kwamen we al snel op een 2-0 achterstand door een afstandsschot en een strafworp tegen, maar al snel daarna wist marleen de 2-1 te maken door middel van een vrije bal.

Vanaf dat moment gingen we gelijk op, door het goed opzetten van het aanvalsvak kon jeroen er een afstandschot in schieten.

Tim kon er in de laatste paar minuten uiteindelijk 4-5 van maken, en zo ging DOC de rust ook in na een goede 1e helft, maar dan nog proberen om het de 2e helft ook zo te gaan doen en te scoren.

Jeffry kwam er in voor Tim, die met een blessure het veld afging.

Maar DOC begon goed in de 2e helft door een mooi afstandschot van Kelly.

Helaas heeft DOC 3 stippen gemist op belangrijke momenten en wisten we niet gelijk te blijven met DKV.  DOC heeft genoeg kansen gemaakt, alleen maakten we die niet af, maar DOC bleef doorgaan en gaven niet op en bleven zorgen voor nieuwe pogingen.

Helaas hebben we het niet waar kunnen maken om bij te blijven. In de 2e helft wist jeroen een afstandsschot er in te schieten en Lisanne een vrije bal, helaas wist DOC geen kansen meer te creëren terwijl de tegenpartij  er 3 achter elkaar in wist te schieten.

Na een goede korfbalwedstrijd met goede kansen is deze geëindigd met een achterstand van 13-8 voor DOC.

Jeffrey bedankt voor het invallen, en Marilène en Naomi bedankt voor het opnieuw reserve zitten bij deze wedtrijd.

Volgende week 19 oktober speelt DOC thuis tegen de ploeg die 1e staat, Oosterkwartier om 15:30.