Voor de laatste zaalwedstrijd van DOC2 was er een verrassend grote opkomst aan publiek; ze waren er allemaal voor het afscheid van Peter Berghuis, die ons na 38 jaar(!) gaat verlaten. Ooit begonnen bij DSV, en doorgegaan toen we DOC werden tot op de dag van vandaag. We waren er om hem bij zijn laatste wedstrijd bij DOC aan te moedigen, maar tot onze teleurstelling ging die uiteindelijk niet door. Dat heeft zijn afscheidsfeestje natuurlijk niet tegengehouden! Vele mensen, jong en oud, lid en oud-lid, waren er om afscheid te nemen. Er was maar net genoeg ruimte om iedereen een plekje te geven in de kantine.

In het begin hing er een gezellige sfeer. We zaten in één grote cirkel, iedereen maakte een praatje met elkaar, en één voor één werden verschillende cadeaus aan Peter aangeboden. Het opvallendste daarvan was zijn oude spelersshirt: gesigneerd en wel ingelijst, zodat hij het altijd kan houden als aandenken.

Toch konden een traantje hier en daar niet uitblijven tijdens Peters korte toespraak, waarbij hij ook even emotioneel werd.

Peter, bedankt voor je vele jaren aan inzet bij onze club! We wensen je veel plezier en geluk in je nieuwe huis, en je zult altijd met open armen bij ons terug ontvangen worden!